OM MISSBEAN

Lidenskab

MissBean er et kafferisteri med specialkaffe. Med et væld af viden, lidenskab og ekspertise! Menneskene bag MissBean har været i kaffebranchen siden 2009.

De bruger deres erfaring indenfor smag, til at udvikle kaffe og kaffe produkter af den højeste kvalitet.

Al kaffe er nøje udvalgt og ingen kaffe kommer ind i kaffeproduktion, uden at de kender plantagene eller menneskene bagom. 

På MissBeans risteri ankommer alle grønne kaffebønner direkte fra plantagerne og bliver ristet af MissBean's kafferister.

Kom gerne forbi og kig ind da vi har åbne ristninger.

MissBean leverer kaffe til HoReCa og privatpersoner som forventer den bedste kaffe i koppen.

MissBean på Strøby Ladeplads tilbyder kaffekursus, roasterkursus, kaffeforedrag, cupping og koncerter for både private, grupper og virksomheder.

thomas kaffe fortæl.png
 
Malet kaffe

OM OS

"Siden jeg var en lille pige har jeg altid elsket duften af kaffe! Jeg husker tydeligt en specialforretning med kaffe og the i Tønsberg, som min mor og jeg tit besøgte, på vores lørdagsindkøbstur. Det er som om, jeg aldrig har glemt den.

I 2009 var jeg så heldig, at komme til at arbejde, for et kafferisteri med specialkaffe i Norge. Men ønske om at drive mit eget har altid eksisteret som en fjern drøm.

I 2017 besluttede min familie og jeg at flytte til Danmark, så nu var tiden inde til at gøre noget ved min livslange drøm - at åbne mit eget kafferisteri. MissBean ligger i Strøby Ladeplads, kun få meter fra stranden. Vi elsker vores arbejde og vi motiveres af at dele gode kaffeoplevelser, kaffeviden og smagsoplevelser, sammen med stadig flere nye kunder."

Maria
Indehaver

Skjermbilde 2021-09-30 kl. 23.18.06.png
kaffe
Skjermbilde 2021-09-20 kl. 13.31.05.png

DIRECT TRADE

Vi i MissBean har valgt at lægge vægt på direkte handel når vi vælger vores kaffetyper. Der er mange hensyn at tage når man arbejder med kaffe - skal den være certificeret indenfor økologi, Fair Trade, Rain Forest Alliance eller hvad er rigtigt? 

MissBean har valgt at fokuserer på kendskab og relationer, når det kommer til kaffe handel. Vi vil gerne kende dem vi samarbejder med og importerer fra. Vi ønsker at dem der dyrker og producerer kaffen bliver betalt for deres kaffe, samt at de kan opretholde en bæredygtig produktion både indenfor økonomi og økologi. 

By Missbean

Vi mener bestemt at det er den rigtige vej at gå for alle parter, ikke kun for os her i norden, men også dem som dyrker den lækre kaffe vi drikker hver dag. Vi har desværre set for mange eksempler på at certificeringer, ender med at plantagerne betaler mange penge i certificerings afgifter. Det betyder desværre at meget af deres fortjeneste forsvinder og de må opgive at leve af kaffen. 

Det er derfor heller ikke tiltalende for unge som skal overtage kaffeplantagen, da de ikke kan overleve med så lille en fortjeneste på kaffen. I sidste ende kan det resulterer i at kaffeplantagerne uddør. 

Med den måde vi handler på, kan kaffeplantagen fortsat tjene penge og sikre sig fremadrettet, i forhold til miljø forventningerne da der ikke er nogle fordyrende mellemled. 

VI SØGER LØBENDE NYE TALENTER!

Kunne du tænke dig at blive en del af vores team?  Vi altid på udkig efter nye ansigter så send os gerne en uopfordret ansøgning samt dit CV.

Hvis vi ser et match kontakter vi dig.

Send din ansøgning til: Maria@missbean.dk!  

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom