BLOG

Dette efteråret er virkelig travel og Norges Ambassade har også gjort sig kendt med

os i MissBean. Super hyggelig og en flot artikkel du kan læse her https://www.norway.no/no/denmark/norge-danmark/nyheter-arr/nyheter/missbean--norsk-kaffehandverk-under-dansk-stratak/?fbclid=IwAR31RVeputj1NlyPwgNudwZjuCrZwYAx2VWjDsFPYL8oSZUresn8xU9jttI



3 visninger0 kommentarer

Opdateret: 12. aug.

Den 1. November og frem til den 23. december har vi åbent i Risteriet hver dag fra kl. 11-16. Der vil være pyntet op til jul og mulighed for at smage MissBean's helt egen Julekaffe. Vi har også haft fuld gang i vores kaffebageri, så der er fyldt om med lækre fristelser. Der vil blandt andet kunne købes brændte mandler, romkugler og vores hjemmelavede panini, alt sammen med indhold af kaffe.




7 visninger0 kommentarer

Den 15. Oktober bragte Sjællandske nyheder en artikel omkring MissBean's kaffe. Det er en stor glæde, at kunne fortælle omkring vores specialkaffe til flere, igennem Sjællandske medier. Det var også en go mulighed for at vise hvordan vi selv rister vores grønne kaffebønner og pakker dem.

Vi fortalte også omkring vores snart kommende akustiske vinter, som skydes i gang den 13. November med Lay Low. Vi har stadig billetter til koncerterne, så skynd dig at sikre dig en.



Hvis du ikke fik læst artiklen kan du finde den her: https://sn.dk/Faxe/Verdens-bedste-kaffe-og-god-musik-med-mad/artikel/1480879

17 visninger0 kommentarer
1
2
 

Mad med Mads og David

Hvor kommer maden fra?

Tv2Øst var på besøg i risteriet og fik smagt på vores lækkerier!

Kaffe, 4C Icecoffee, brændte mandler med kaffe & havsalt og sidst -men ikke mindst Cascara!!

187475468_496164148502404_7792887345932789886_n.jpg