lør. 20. nov. | Missbean

Akustisk vinter - Hanne Boel inkl. Middag

En helaftensoplevelse inkl. Middag. Anmelder roste Hanne Boel indtager scenen i Risteriet til en akustisk intim koncert. I dag starter billetsalget til hendes koncert hvor hun spiller nyt materiale og gamle klassikere sammen med guitaristerne Jens Runge og Jacob Funch.
Man kan ikke længere tilmelde sig
Akustisk vinter - Hanne Boel inkl. Middag

Tid & sted

20. nov. 17.00
Missbean, Hesede Hovedgård 3, 4690 Haslev, Danmark

Om eventet

Opleverser du snakker om i morgen er vigtige her på risterier.

Vi er i gang med akustisk vinter og vi er så stolte af  løbende at kunne præsenterer artiser i risteriet.

Artister som vi arbejder med erkendtt langt udenfor Danmarks grænser.

Konceptet bag er en helaften, intimt, musik og mad med så høj kvalitet at vi snakker om det i morgen !

Om Hanne Boel er tilbage? Nej, Hanne har aldrig været væk. I januar 2020 udgav hun sit længeventede 8. album ’Between Dark and Daylight’, der bl.a. bliver omtalt således: 

’Der er noget nærmest Leonard Cohen-agtigt på spil i disse ord, om at være nået til et afklaret sted i livet’ Nordjyske Stiftidende, 5 stjerner.

’Hanne Boel træder ind i 2020 med stil’ Politiken, 4 stjerner.

Det nye album er ikke et forsøg på at genoplive svunden storhed, mere at udforske og bygge på indhøstede erfaringer og ikke mindst levet liv. Hanne har bagagen med sig og fremsynet intakt og har ikke kastet sig ud i en konkurrence med sin egen fortid. Andre toneangivende medier skriver følgende om albummet:

’Boel synger ekspressivt om moden kærlighed uden at fremstå overmoden’ Ekstra Bladet, 4 stjerner.

’Alt i alt er ’Between Dark & Daylight’ et vellykket, modent og rigt facetteret album, der fortjener et stort publikum’ GAFFA, 4 stjerner.

’Et dynamisk, dybt, drevent og gavmildt givende album’ Side 33, 5 stjerner.

Efteråret 2020 kunne publikum i Danmark og Norge endnu engang opleve Hanne Boel live, da hun spillede sine populære akustiske koncerter. En tradition, som hun er blevet svært glad for og som vi derfor med stolthed kan præsenterer i Risteriet. Hanne fortæller:

’Jeg har i de senere år turneret flittigt med bl.a. guitaristerne Jacob Funch og Jens Runge. Vi har udforsket mulighederne for sammen spil på en mere autentisk måde, uden så meget teknik; en slags tilbage til rødderne. Denne erfaring har blandt andet været medvirkende til at sende mig mod det, jeg står for i dag med fokus på samspil og masser af dynamik i lydbilledet – og som derfor også er en del af inspirationen til mit nye album.’ siger Hanne Boel.

Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede og det jazzede – alt det, som har gjort Hanne Boel til den sangerinde, som hun er i dag. 

Sange fra det nye album ’Between Dark and Daylight’ vil også være at finde på setlisten. Det er Hanne Boel anno 2021, i et dekonstrueret univers og en hybrid af mange retninger, hvor hun befinder sig godt: ’Der er gået tid, og jo, jeg er også blevet ældre og meget føles anderledes. Men jeg har mødt en meget større fordomsfrihed denne gang end nogensinde tidligere.’

Hanne Boel har altid været flittig på livesiden, og Vi glæder os meget til at kunne byde hende velkommen og det bliver formentlig for fulde huse, som hun plejer.

Vi laver en magisk lille restaurant på vores lager omringet af kaffesække og kaffe, stearinlys, og duften af nydelig mad. Maden laves af aftenenes kok og bliver serveret ved bordene, family style. 

Dørene åbnes kl. 17.00

Middagen starter kl. 18.30

Koncert start 20.30

Efterfølgende bar

Prisen er inkl. Middag med øl og vin.

Billetter
Pris
Antal
Total
 • Billet - Hanne Boel
  1,250 kr
  +31.25 kr Servicegebyr
  1,250 kr
  +31.25 kr Servicegebyr
  0
  0 kr
Total0 kr

Del denne begivenhed