lør. 08. maj | Haslev

Jacob Rønne og Jan Hilmar "acustic evening"

Intim concert med Jan Hilmar og Jacob Rønne Vi inviterer til en akustisk aften med singer songwriter Jan Hilmar og komponist Jacob Rønne. Vi tænder stearinlysene , med gode stoler og ikke mindst god plads til jer alle . Velkommen til en aften hvor vi skal hygge nyte god musik og godt å drikke.
Registration is Closed
 Jacob Rønne og Jan Hilmar "acustic evening"

Tid & sted

08. maj 18.00 – 23.45
Haslev, Hesede Hovedgård, 4690 Haslev, Danmark

Om eventet

Det er kun 30 pladser og det bliver salg af øl , vin , iskaffe, kaffe og sodavand

Kun forhåndbestillinger og 150.- kroner pr billett send mail på thomas@missbean.dk eller via våres facebook Chat på MissBeans facebook side.

Betaling på mobilepay 121192 - navn og antal 

Vi tager høyde for at concerten flyttes ved Lockdown og vi følger myndighetens rætningslinjer.

Coronapass eller test må fremvises ved indgang. 

Siden Jan Hilmar som 16 årig fik en sang med i Finn Jørgensens sangbog ”Pølsemanden”, der er kendt for Sensommervisen, har Jan  Hilmar komponeret og skrevet tekster. Efter at have spillet bas i forskellige bands, bl.a. Big Trouble, forlod Jan Hilmar i 1996 det  danske band Yellowbellies for at koncentrere sig om sin egen sangskrivning. Jan Hilmar har undervist i musik siden 1995, og skriver i  dag undervisningsmateriale til bl.a. undervisningsportalen CLIO. Ved siden af børnemusikken har Jan Hilmar bandet Til Hest i Hundene, der optræder med hans voksensange.

Jacob Rønne har spillet guitar siden han som barn så Gasolin spille. Jacob har gennem årene  indspillet og turneret med så forskellige oiriginale navne som Big Trouble, Lollipops, Zauce, John Høybye, Juruda Music, Bjarne List Nissen og  hans eget Jacob Rønne band, som blandt andet har supportet Michael Schenker og Paul Gilbert. Jacob har desuden skrevet en del  filmmusik, og han var hovedkomponisten på Anja og Viktor 4 – ”Brændende kærlighed”.

Endelig har Jacob i mange år fungeret som ambassadør for KODA-skolekontakt, hvor han har lavet workshops på skoler landet over.

Del denne begivenhed