Akustisk vinter er skudt i gang!

Hvad kan jeg forvente ved at deltage, i en akustisk vinter hos MissBean?

Vi har netop taget hul på billetsalget til vores akustiske vinter hvor vi byder indenfor i vores hyggelige risteri, til intime og inspirerende koncerter med plads til maks. 50 personer. Akustisk vinter skal bidrage til en unik oplevelse, hvor du kommer helt tæt på artister som er kendt langt udover Danmarks grænser.

Målet er at skabe en oplevelse som vi snakker om i morgen og vi syntes det er en del af at være et nytænkende kafferisteri også at kunne bidrage med events som får kaffen til at smage endnu bedre. Vi ønsker at skabe et koncept hvor alt du skal gøre er at møde op, hvor du her bliver forkælet med lidt lækker mad, gode drikke og naturligvis en kop af vores egen MissBean kaffe samt hjemmelavede fristelser.


Den første store artist som vi byder velkommen, er Lay Low fra Isaland.

Lovísa begyndte som lille at modtage klaver undervisning men startede første med at spille guitar i teenager alderen, og har siden hen spillet sammen med flere lokale bands. Hun startede i bandet Benny Crespo's Gang, hvor hun spillede keyboard og guitar. Det var her hun første gang startede med at synge. Lay Low, blev kunstner navnet for Lovísa, og det begyndte første at udvikle sig i starten af 2006. Lay Low har indtil videre udgivet 4 albums og indenfor de sidste par år har hun også skrevet soundtracks til film/TV programmer og arbejdet i teater som sangskriver, musikant og skuespiller.

Vi laver en magisk lille restaurant på vores lager omringet af kaffesække og kaffe, stearinlys, og duften af nydelig mad.


Den 20. November byder vi velkommen til Hanne Boel.

Om Hanne Boel er tilbage? Nej, Hanne har aldrig været væk. I januar 2020 udgav hun sit længeventede 8. album ’Between Dark and Daylight’, der bl.a. bliver omtalt således:

’Der er noget nærmest Leonard Cohen-agtigt på spil i disse ord, om at være nået til et afklaret sted i livet’ Nordjyske Stiftidende, 5 stjerner.

Efteråret 2020 kunne publikum i Danmark og Norge endnu engang opleve Hanne Boel live, da hun spillede sine populære akustiske koncerter. En tradition, som hun er blevet svært glad for og som vi derfor med stolthed kan præsenterer i Risteriet. Hanne fortæller:

’Jeg har i de senere år turneret flittigt med bl.a. guitaristerne Jacob Funch og Jens Runge. Vi har udforsket mulighederne for sammen spil på en mere autentisk måde, uden så meget teknik; en slags tilbage til rødderne. Denne erfaring har blandt andet været medvirkende til at sende mig mod det, jeg står for i dag med fokus på samspil og masser af dynamik i lydbilledet – og som derfor også er en del af inspirationen til mit nye album.’ siger Hanne Boel.

Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede og det jazzede – alt det, som har gjort Hanne Boel til den sangerinde, som hun er i dag.

Vi glæder os meget til at kunne byde hende velkommen og det bliver formentlig for fulde huse, som hun plejer.


December indtager Janove scenen i Risteriet.

Vi er stolte af at kunne invitere selveste Janove fra (Kaizers Orchestra), til en akustisk helaften. I årene efter Kaizers har han etableret sig som soloartist både med band, og alene på scenen. Janove har altid komponeret "visuel" musik til fiktive univers som man kan drømme sig væk i, eller til personlig tekster som rører. Han har naturligvis også et specielt hjerte for de visuelle kunstformene teater, film og musicaler, og listen over produktioner han har været involveret i begynder at blive lang. Ellers er Janove en "all-in" type artist og eventet bliver afholdt helt i vores ånd, hvor du nærmest kan røre artisten. En oplevelse for sjælen.


MissBean har tidligere haft stor succes med Akustiske aftner.

Efter tidligere akustiske aftner, vil vi nu forsøge med en række af fantastiske artister, som henvender sig til forskellige segmenter. Dette gøres som efterfølger fra en akustisk aften med en lokal musiker. Her var stemningen og opbakningen helt sublim, og MissBean kunne shine som mere end bare et kafferisteri. Det var tydeligt at ønsket om at skabe en oplevelse vi snakker om i morgen, spirrede herfra.


24 visninger0 kommentarer