En grumset historie!

Opdateret: 15. sep. 2021

Hos MissBean vil vi gerne bidrage til en bæredygtig kaffebrygning. Derfor har der været mange tanker omkring, hvordan vi kunne opnå vores ønske. Efter lidt tid indgik vi et samarbejde, med David fra Idrætshøjskolen Bosei. David er gartner og var meget interesseret i vores kaffegrums.


Kaffegrumset skulle bruges til Bosie haven og til gødning for planterne. I følge David elsker hans planter nemlig vores "rester" så derfor afhenter han nu hver onsdag, kaffegrums hos MissBean.


Den store mængde af kaffegrums kommer både fra vores café men også fra produktionen af vores helt nye is kaffe.


Vi er utroligt glade for, at kunne afskaffe kaffegrumset på en bæredygtig måde, så det ikke ender som affald men derimod kommer hele Idrætshøjskolen Bosei's grøntsager til gode.


Siden David afhentede sin første portion kaffegrums, har vi besøgt ham og hans grøntsager.
Det er var en fantastisk dag og følelse at kunne se, den smukke Bosei have og de mange flotte grøntsager og vide at man bidrager.

Surbundsplanter elsker kafferesterne men det anvendes også, når der skal sås f.eks. gulerødder. Man kan med fordele forsøge at anvende sit eget kaffegrums der hjemme.


Hvis du ønsker at bidrage med kaffegrums til David, kan du besøge os i caféen, i åbningstiden og købe dig en kop kaffe med god samvittighed.